Rode Lopers


Go to content

Info

Historiek > 2014 > Lenteloop

Lenteloop Info

Vooraf inschrijven kan van 1 februari tot ten laatste maandag 17 maart, na deze datum zijn enkel nog daginschrijvingen mogelijk. Inschrijvingen de dag zelf kunnen tot 20 min voor de start van elk onderdeel.

Onderdeel

Start

Afstand

Voorafinschrijving

Daginschrijving

     

< 12 jaar

volwassen

< 12 jaar

volwassen

Kidsrun

14u00

800 m

3 euro

---

3 euro

---

Mensen met beperking

14u20

800 m

3 euro

8 euro

3 euro

10 euro

Start to run

15u00

5 km

3 euro

8 euro

3 euro

10 euro

Lenteloop

15u00

10 km

3 euro

8 euro

3 euro

10 euro

Estafette

16u30

4x1,25 km

20 euro

24 euro

 

De voorafinschrijving dient te gebeuren via overschrijving op het nummer 738-0292260-21 met vermelding van het registratienummer, naam van deelnemer of team en onderdeel. Bij overschrijving na 17 maart dient het betalingsbewijs meegebracht te worden de dag van het evenement.

Bij een correcte inschrijving zal een bevestiging per mail gestuurd worden naar het ingeschreven E-mail adres. Dit gebeurt eveneens voor ieder deelnemer van een estafetteteam. Deelnemers kunnen na inschrijving hun inschrijving controleren via de deelnemerslijsten. Daar zal ook het registratienummer worden afgebeeld.

De borstnummers kunnen afgehaald worden de dag van evenement en dit vanaf 13u. Tijden zullen terug elektronisch worden geregistreerd op basis van een barcodescan, mogen wij daarom vragen het borstnummer duidelijk zichtbaar aan de voorzijde met spelden te bevestigen.

Voor de estafette zal gebruik gemaakt worden van een lint dat op de wisselzone dient doorgegeven te worden aan de volgende loper. Ook bij dit evenement zullen tijden per team en loper worden geregistreerd met behulp van een barcode scan. Het borstnummer zal bijgevolg aan het lint bevestigd worden.

Start en aankomst van alle onderdelen bevinden zich op 50 meter van de sporthal.

Iedere deelnemer krijgt na de loop een goodiebag met voor elk wat wils. Deze kan afgehaald worden in de sporthal vanaf 15u30 tegen afgifte van het borstnummer.

De uitslag zal beschikbaar zijn op deze website onder de rubriek Uitslagen

De prijsuitreiking zal plaatsvinden in de sporthal en dit om 17u15.

Voor mensen die met de wagen komen zijn er parkings voorzien. Volg de richtlijnen van de signaalgevers. Start en aankomst zal duidelijk aangegeven worden met de rode lopers wegwijzer.

Home | Sponsors | Het Team | Uw Steun | Contact | Documenten | Historiek | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu