Rode Lopers


Go to content

Info Lenteloop

Lenteloop Info

Reeks

Start

Afstand

Voorinschrijving

Daginschrijving

     

< 12 jaar

volwassenen

< 12 jaar

volwassenen

Kidsrun

14u00

800 m

3 euro

---

5 euro

---

Mensen met beperking

14u15

800 m

3 euro

8 euro

5 euro

10 euro

Start to run

14u30

5 km

3 euro

8 euro

5 euro

10 euro

Lenteloop

14u40

10 km

3 euro

8 euro

5 euro

10 euro

Halve marathon

14u40

21 km

---

12 euro

---

15 euro

Hierbij komt nog 2 waarborg voor het borstnummer,
na teruggave van het nummer zal u 2 terugbetaald worden.

Vooraf inschrijven kan vanaf 1 februari tot ten laatste zondag 18 maart, na deze datum zijn enkel nog daginschrijvingen mogelijk. Inschrijvingen de dag zelf kunnen tot 20 min voor de start van elk onderdeel.

De voorafinschrijving dient te gebeuren via overschrijving op het nummer IBAN BE17 7380 2922 6021 met vermelding van het registratienummer, naam van deelnemer en reeks. Bij overschrijving na 20 maart dient het betalingsbewijs meegebracht te worden de dag van het evenement.

Bij een correcte inschrijving zal een bevestiging per mail gestuurd worden naar het ingeschreven e-mailadres. Deelnemers kunnen na inschrijving hun inschrijving controleren via de deelnemerslijsten. Daar zal ook het registratienummer worden afgebeeld.

De borstnummers kunnen afgehaald worden de dag van evenement en dit vanaf 13u. Tijden zullen terug elektronisch worden geregistreerd op basis van een barcodescan, mogen wij daarom vragen het borstnummer duidelijk zichtbaar aan de voorzijde met spelden te bevestigen.

Bij alle afstanden zorgen wij voor drankposten op het parcours en aan de finish.

Kleedruimtes en warme douches zijn aanwezig.

Kleding en waardevolle spullen kunnen worden afgegeven in de bewaakte bagageruimte in de sporthal. Enkel op vertoon van uw startnummer kunt u uw spullen weer retour halen.

Start en aankomst van alle reeksen bevinden zich op 50 meter van de sporthal.

Iedere vooraf ingeschreven deelnemer krijgt na de loop een goodiebag met voor elk wat wils. Deze kan afgehaald worden in de sporthal vanaf 15u30 tegen afgifte van het borstnummer. Hierbij zal dan ook de waarborg voor het borstnummer terugbetaald worden.

De uitslag zal beschikbaar zijn op deze website onder de rubriek 'Uitslagen'

De prijsuitreiking van de jogging en lenteloop zal plaatsvinden in de sporthal en dit om 17u15. Voor de kids en mensen met beperking om 15u15.

Voor mensen die met de wagen komen zijn er parkings voorzien. Volg de richtlijnen van de signaalgevers. Start en aankomst zal duidelijk aangegeven worden met 'de Rode Lopers wegwijzer.

Kidsrun en mensen met beperking - 800 m

Start to Run afstand 5,0 km

1 ste ronde halve marathon

10 km lenteloop & 2de ronde halve marathon

Home | Info Lenteloop | Sponsors | Het Team | Uw Steun | Contact | Documenten | Historiek | Site Map


Back to content | Back to main menu